Lezajlott a Balogunyom SE számára az utolsó felkészülési mérkőzés. Sok kulcsjátékos hiányzott, de megküzdöttek a helyzettel, így akár sérülés esetén is meg tudják oldani a csapat helyzetet.
Március 13-án Bőben kezdődik a tavaszi mérkőzése a csapatnak.

Szép Martin Vezetőedző így nyilatkozott facebookon:

Az idei szezonnak alapvetően csapatépítési céllal vágtunk neki. Őszi félszezonban több értékes győzelmet szereztünk ezek közül kiemelhető a Bucsu elleni mérkőzés (4-2), amely azóta is a bucsuiak egyetlen vereségét eredményezte. Ezek mellett játszottunk néhány olyan mérkőzést, ahol csak egy-egy momentumon múlott, hogy nem sikerült megnyerni a meccset. Téli átigazolási időszakban sikerült három új játékossal erősítettünk.
A tavaszi félszezon előtt már január közepén elkezdtük a felkészülést, hetente két edzéssel és egy edzőmeccsel. Az edzéseken és az edzőmeccseken egyaránt megfelelő létszámmal és morállal vesznek részt a játékosok. A jó közösség megteremtése volt a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát és szívesen jöjjön a csapatba.
Összességében bizakodva állunk a szezon hátralévő része elé. Fő cél, hogy az új játékosokat megfelelően be tudjuk építeni a csapatba és kialakítsuk a saját játékunkat, amit a kilátogató nézőink is élvezni tudnak, emellett persze minél előkelőbb helyen szeretnénk végezni.

Képünkön Szép Martin – Vezetőedző -Balogunyom SE – Fotó: Prím M.