Fenyegető üzenetet kapott Horváth Gábor

A baloldali városvezetés ” kretézenéze” után hamar eljött az idő, hogy a baloldali média is beleállt a dologba. Húzni kell egy vonalat – kezdte Horváth Gábor FIDESZ-KDNP frakció tagja a sajtótájékoztatót a városháza elött. Horváth Gábor a facebookon osztotta meg a posztot a herényi és kámoni csapadékvíz-elvezetési problémák miatt. A politikus úgy ítélte meg, hogy a főszerkesztő kommentje két ember becsületébe belegázolt, ezért azt törölte a kommentek közül.  

A kommentálást üzenetváltás követte, amely így szólt: „Te ne szórakozz velem mert pokollá tudom tenni a ciklusból hátralévő idődet, több ugysem jut már a szombathelyi közéletben”. (A helyesírási hibákat nem javítottuk.) 

fotó:vaol.hu/ Cseh Gábor

Illés Károly az újságírót “ Nemény András propagandistájának” nevezte.  

De bizony a jobb oldal is csinált ilyen húzást. Anno még mikor kiadható volt a Szombathelyi Hírlap nevű újság, anno Nemény Andrást hozta le nem jó színben a címlapján ( kapucniba, sötét háttérrel. )  Az újságot a volt polgármester sajtósának a felesége adta ki Hende Csaba képviselő megbízásából – ezt már Nemény András polgármester mondja a mostani közgyűlésen. A jobb oldal és a mostani városvezetés megállapodott abba,hogy a mostani kampány ne olyan gúnyolódó kampány legyen mint az előző. Horváth Gábor képviselőnek pedig azt mondta,hogy tegyen feljelentést au ügyel kapcsolatban, ha úgy érzi.  

Borítókép: vaol.hu/ Cseh Gábor

Vélemény, hozzászólás?