Érkeznek a delegációk a Waberer’s Tornára

SZOMBATHELY – Szombathelyen célegyenesbe fordult a szervezés. Ma már érkeznek a delegációk. A Magyar Torna Szövetség (MATSZ) információi szerint vannak olyan tornászok, akik már múlt héten Magyarországon készültek a Waberer’s Torna Challenge Világkupára. Az izlandiak eddig Győrben edzettek, a hét folyamán mennek Szombathelyre. Közben ma érkeznek az azeriek, a hong-kongiak, és a kanadaiak – többek között.

A több, mint 30 országot felvonultató VK nyitó sajtótájékoztatóját szerdán tartják szombathelyen. Csütörtökön pódiumedzések lesznek, pénteken kerül sor a selejtezőkre, szombaton és vasárnap pedig a döntőket bonyolítják le.

A nőknél többek között Mayer Grétának, Czifra Bettina Lilinek, Tömböl Boglárkának és Székely Zójának szurkolhat a hazai közönség. A rendező ország jogán – versenyen kívül – Szilágyi Nikolett is bemutathatja gyakorlatait. A férfi mezőnyben Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián, Molnár Botond, Tomcsányi Benedek és Kiss Balázs képviseli a magyar színeket, míg versenyen kívül Bátori Szabolcs, Kovács Márton és Kardos Botond készülhet a szombathelyi megmérettetésre.

A rangos eseménynek az Arena Savaria ad otthont szeptember 8. és 10. között. 

Vélemény, hozzászólás?